ReklamY-->jen zde!!

Moje Fancluby♥

Objednej si Iconku
                Avatar

*Music Chart*

Červen 2010

POZASTAVUJU

29. června 2010 v 6:19 | TeSs |  Diary
Ahojky lidičky..
tetka tady nějakej čas nebudu chodit..
moc se omlOuvás sbéčkám...
je to na dobu neurčitOu ...
tak jesi už nechcete být mým SB stačí napsat ..
jinak váám přeju hezké vysvěčení a kráásne prázdniny..
mějte se dObřa papaáá

Jedu prYč..od 25.6-27.6

24. června 2010 v 14:35 | TeSs |  Diary
tááK nO pOjedu pryč ..
tAk vám chci Oznámit že tu na pár dní nebudu..
hlavně prO mOje Sbééčka...
tak se omlOuvám!!


Podpis Seleny Gomez

24. června 2010 v 6:11 | TeSs |  Sel Fotky
http://img.janforman.com/th/chemickamcr.blog.czj5wk.jpg


projekt

24. června 2010 v 6:05 | TeSs
Camp Rock 2
Projekt:Film
Role:Mitchie Torres
Rok:2009-2010
V kinech,TV: Jaro 2010

Sonny With A Chance 2
Projekt: Seriál
Role: Sonny Munroe
Rok:2010
Stanice: Disney Channel

Here We Go Again Tour
Projekt: Tour
Kde: Jižní Amerika
Rok: 2010
Data: Santiago, Chile-23.5.2010
Bogota, Colombia -25.5.2010
Rio de Janeiro, Brazil-27.5.2010
Sao Paulo, Brazil-28.5.2010




Send It On - Disney Channel Stars

24. června 2010 v 5:44 | TeSs |  Disney Chanel
Send it on

A word
is just a word
Until you mean what you say
A love
isn't a love
Until you give it away
We all got to give
Yeah something to give to make a change

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be apart
Reach your heart
Just one spark stars a fire
With one little action
The chain reaction will never stop
Make us Strong
Shine a light and send it on

Just smile and the world will smile along with you
That small acts of love
Then the one will become two
If we take the chances
To change circumstances
Imagine all that we could do
If we...

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be apart
Reach your heart
Just one spark stars a fire
With one little action
The chain reaction will never stop
Make us Strong
Shine a light and send it on
Send it on

There's Power
in all the choices we make
So I'm starting now not a moment to wait
A word just a word
Until you mean what you say
A love isn't just a love
Until you give it away

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be apart
Reach your heart
Just one spark stars a fire
With one little action
The chain reaction will never stop
Make us Strong
Shine a light and send it On
Send it on

Send it on
On and on
Just one hand can heal another
Be apart
Reach your heart
Just one spark stars a fire
With one little action
The chain reaction will help
things start
Make us strong
Shine a light and send it on
Shine a light and send it on

Demi Lovato Gift Of A Friend

24. června 2010 v 5:42 | TeSs |  Demi-->SOngS

Sometimes You think You'll Be Find by Yourself
Cause a Dream is a Wish You Make all alone
Its Easy to Feel Like You Dont Need Help

But Its Harder To Walk On Your Own

You'll Change
Inside
When You
Realize
The World Comes To Life
and Everythings Alright
From Beginning To End
When You Have a Friend
By Your Side
That Helps You To Find
The Beauty Of All
When You'll Open Your Heart and
Believe in
The Gift of a Friend(x2)

Someone Who knows When Your Lost and Your Scared
There through The Highs and The Lows
Someone You Can Count On, Someone Who Cares
Besides You Where Ever You Go

You'll Change Inside
When You
Realize
Inside
The World Comes To Life
and Everythings Alright
From Beginning To End
When You Have a Friend
By Your Side
That Helps You To Find
The Beauty Of All
When You'll Open Your Heart and
Believe in
The Gift of a Friend

And When The Hope Crashes Down
Shattering To The Ground
You'll, You'll Feel All Alone
When You Dont Know Which Way To Go
And There's No Such Leading You On
You're Not Alone

The World Comes To Life
and Everythings Alright
From Beginning To End
When You Have a Friend
By Your Side
That Helps You To Find
The Beauty Of All
When You'll Open Your Heart and
Believe In
When You Believe In
You Can Believe In the gift of a friend
oh oh

Bleskovka0.1

23. června 2010 v 21:26 | TeSs |  Soutěže

Ahoj ahoj, tak tu máme malou bleskovku o diplomy :)
1.Ahoj
2.Jak se vede?
3.Už ti bude končit škola?
4.A co, chystáš se na premiéru třetího dílu Stmívání - Zatmění?
5.Kdyby si měl/a možnost jít 29. června na půlnoční premiéru, šla/šel bys?
6.Máš vůbec rád/a Stmívání?
7.A co plánuješ na léto?
8.Moře?
9.Hory?
10.ČR?
11.Co a diplom?

mile shoot

23. června 2010 v 20:48 | TeSs |  Miley-->FotOSs
ZdojíQ: http://happy-peace2.blog.cz/


I

23. června 2010 v 20:37 | TeSs |  Miley-->FotOSs


NOVÉ TATTOO MILEY CYRUS

23. června 2010 v 20:35 | TeSs |  Miley-->FotOSs

Miley Cyrus
Zdroj: Profimedia.cz

O tom, že je Miley zamilovaná není pochyb. Rozhodla se to ale potvrdit i dalším tetováním...
Není to tak dávno, co Miley Cyrus pobouřila veřejnost svým tetováním, které je v USA povoleno až 18 let a už se může chlubit dalším.

Zatímco první "kérku" v podobě hesla "Just Breathe" si nechala Miley vytvořitna památku své zesnulé kamarádky Vanessy, která zemřela na cystickou fibrózu, ta druhá mů důvod úplně jiný.

Nový nápis "Love", který má vytetovaný na pravém uchu, značí podle jejích slov jednak lásku k Liamu Hemsworthovi, se kterým už dlouhou dobu chodí, ale je především reakcí na negativní šílenství, které kolem ní média tvoří.

Bulvární plátky Miley kritizují především za její předčasný převrat ze "slušné" holky v sexy "dračici", který může mít podle nich negativní vliv na její fanynky a k jejímu věku se navíc nehodí. Těchto "útoků" už měla Miley plné zuby a v nedávném rozhovoru je komentovala slovy: "Ve světě je tolik negativních věcí a jedinou obranou proti tomu je láska. Pořád mi někdo říká 'slyšel jsem o tobě to a to' a já se to snažím ignorovat, protože tyhle pomluvy jsou nepodstatné. Jediné na čem opravdu záleží a co je na světě důležité, je láska a na ní se všichni musíme zaměřit..."dodala smutně.

Miley Cyrus´s room

23. června 2010 v 20:16 | TeSs |  Miley-->FotOSs

Krásný pokoj že?

Ashley Tisdale-foto

23. června 2010 v 19:56 | TeSs |  Ashley-->FotOsS

¨http://img2.timeinc.net/people/i/2007/quiz/hsm/ashley_tisdale2q_300.jpg

Ashley Tisdale

'Supernatural' Star, Jensen Ackles, ožení

23. června 2010 v 16:06 | TeSs |  Jensen Ackles
Danneel Harris and Jensen Ackles
'Supernatural' star, Jensen Ackles, married his longtime girlfriend, former 'One Tree Hill' actress, Danneel Harris on Saturday in Ackles' hometown of Dallas, Texas, according to American Superstar . 'Supernatural' hvězda, Jensen Ackles, si vzal svou dlouholetou přítelkyni, bývalou 'Tree Hill' herečka One, Danneel Harris v sobotu v 'rodném Ackles z Dallas, Texas, podle americké Superstar .
Harris wore a gorgeous white strapless gown, while her new husband, opted for a more traditional black tuxedo. Harris měl na sobě nádherné bílé šaty bez ramínek, zatímco její nový manžel, se rozhodla pro tradiční černý smoking. Harris definitely made a gorgeous and glowing bride. Harris určitě udělal nádherný a zářící nevěsta.
Ackles, 32, and Harris, 31, have known each other for a really long time and began dating three years ago. Ackles, 32, a Harris, 31, se znali opravdu dlouho a začal datovat před třemi lety. Their engagement was announced all over the Internet back in November. Jejich angažmá byl vyhlášen po celém internetu již v listopadu.
No word on the guest list, but it's safe to assume that Ackles' 'Supernatural' co-star, Jared Padalecki, was there. Ne slovo o seznam hostů, ale je to bezpečné předpokládat, že Ackles '' Supernatural 'co-star, Jared Padalecki, byl tam. Ackles was in attendance when Padalecki married his former 'Supernatural' co-star, Genevieve Cortese in March. Ackles byl v návštěvnosti, když Padalecki oženil se svou bývalou 'Supernatural' co-star, Genevieve Cortese v březnu.
Jensen Ackles Danneel Harris


Filmografie

23. června 2010 v 16:01 | TeSs |  Jensen Ackles
The Plight of Clownana (2004) ... Jensen také produkoval.
Devour (2005) ... Jake Gray
Mr. Rhodes (1996) ... Malcolme
Days of our Lives (1996-2000) ... Eric Roman Brady
Dark Angel (2001-2002) ... Ben/Alec
Blonde (2001) ... Eddie G
Smallville (2004-2005) ... Jason Teague
Still Life (2005) ... Max Morgan
Supernatural (2005-?) ... Dean Winchester

Avatary0.1

23. června 2010 v 15:58 | TeSs |  Jensen Ackles


Super video

23. června 2010 v 15:58 | TeSs |  Jensen Ackles

PrOjekt Ashley

23. června 2010 v 15:53 | TeSs |  Ashley-->prOject
PHINEAS AND FERB
Vysílání: Disney Channel
Role: Candace Flynn
Stav: Dabing
Typ: Animovaný seriál


ALIENS IN THE ATTIC
Role: Bethany Pearson
Stav: Dokončeno
Typ: Film
SUITE LIFE OF ZACK AND CODY
Vysílání: Disney Channel
Role: Maddie Fitzpatrick
Stav: Dokončeno
Typ: Seriál
PUERCO ESPIN
Typ: Oblečení
Role: Modelka

HELLCATS
Type: Serial
Role: Savannah Munroe
Status: Filming
Official site | IMDb


SHARPAY'S FABULOUS ADVENTURES
Type: Movie
Role: Sharpay Evans
Status: N/A
Official site | IMDb
http://xoxo-ashley-xoxo.blog.cz

Avatary Ashley - 0.4

23. června 2010 v 15:50 | TeSs |  Ashley-->FotOsS
Avatary Ashley :) Je jich trošku víc :D