ReklamY-->jen zde!!

Moje Fancluby♥

Objednej si Iconku
                Avatar

*Music Chart*

Filmografie

23. června 2010 v 16:01 | TeSs |  Jensen Ackles
The Plight of Clownana (2004) ... Jensen také produkoval.
Devour (2005) ... Jake Gray
Mr. Rhodes (1996) ... Malcolme
Days of our Lives (1996-2000) ... Eric Roman Brady
Dark Angel (2001-2002) ... Ben/Alec
Blonde (2001) ... Eddie G
Smallville (2004-2005) ... Jason Teague
Still Life (2005) ... Max Morgan
Supernatural (2005-?) ... Dean Winchester
 


Komentáře

1 immortality immortality | Web | 5. července 2010 v 22:19 | Reagovat

Jensena mám strašně ráda, hlavně jsem si ho zamilovala díky roli Deana :-D Proč se mi musel oženit?! :-(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama